Kurabiye Tarifleri

Teremyağlı Çikolata Dolgulu Kurabiye

Teremyağlı Çikolata Dolgulu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gr teremyağ
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un (Ortalama 3. 5 su bardağı)

İçi için

  • Kahvaltılık çikolata

Teremyağlı Çikolata Dolgulu Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Un ve nişasta dışındaki tüm malzemeleri yoğurma kabında iyice birbirine karışana kadar yoğurun. Mikser yardımıyla çırpabilirsiniz. 2
  2. Un ve nişastayı çok fazla yoğurmadan iyice diğer malzemelerle karıştırın.
  3. Hamuru merdane yardımıyla açıp kalıpla çıkartın. İstediğiniz şekli vermez size kalmış ben kalpli kalıp kullandım.
  4. Çıkardığınız hamurların arasına 1 kaşık çikolata koyup üzerini ikinci hamur ile kapatın.
  5. Yağlı kağıt serili tepsiyle önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında ortalama 45 dk pişirin. Servis sırasında pudra şekeriyle misafirlerinize sunabilirsiniz. Afiyet olsun 🙂

Teremyağlı Çikolata Dolgulu Kurabiye

Teremyağlı Çikolata Dolgulu Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı