Kurabiye Tarifleri
Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye

Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 250 gr teremyağ
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- Yarım çay bardağı çikolata parçası
- 1 paket vanilin
- 1 paket kabartma tozu
- Alabildiği kadar un
Üzeri için
- İsteğe bağlı çikolata sosu veya pudra şekeri
Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye Tarifi Yapılışı
- Tüm malzemeler bir kaba alınır.
- Kulak memesi kıvamında yumuşak bir hamur elde edilecek şekilde un ilave edilir güzelce yoğurulur.
- Daha sonra elde edilen hamurdan küçük küçük parçalar koparılır ve tepsiye dizilir.
- 180 derecelik fırında hafif pembeleşinceye kadar beklenir.
- İsteğe bağlı çikolata sosu veya pudra şekeri üzerine eklenir. Servise hazırdır Afiyet olsun.