Kurabiye Tarifleri

Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye

Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr teremyağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Yarım çay bardağı çikolata parçası
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • Alabildiği kadar un

Üzeri için

  • İsteğe bağlı çikolata sosu veya pudra şekeri

Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeler bir kaba alınır.
  2. Kulak memesi kıvamında yumuşak bir hamur elde edilecek şekilde un ilave edilir güzelce yoğurulur.
  3. Daha sonra elde edilen hamurdan küçük küçük parçalar koparılır ve tepsiye dizilir.
  4. 180 derecelik fırında hafif pembeleşinceye kadar beklenir.
  5. İsteğe bağlı çikolata sosu veya pudra şekeri üzerine eklenir. Servise hazırdır Afiyet olsun.

Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye

Teremyağlı Çikolatalı Pratik Çıtır Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı