«

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım paket teremyağ
  • 1 yumurta
  • 200 gr pudra şekeri
  • Aldığı kadar un

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle kurabiye hamurunu hazırlıyoruz. Tüm malzemeleri sırasıyla ekleyip kulak memesi haline gelinceye kadar yoğuruyoruz.
  2. Daha sonra 30 dakika hamuru dolapta dinlendiriyoruz ve merdane yardımıyla açıp kalıplarla şekil verip 170-180 derece fırında üstü hafif pembelişince alıyoruz.
  3. Şeker hamurun merdana yardımıyla açıp kurabiye kalıbına verdiğimiz şekli şeker hamuruna da verip ıslatıp soğumuş kurabiyeye su yardımıyla yapıştırıyoruz. İsim kalıplarınız varsa hamurların üstüne şekil verebilirsiniz. Afiyet olsun

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Teremyağlı Doğum Günü Kurabiyesi

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *