«

Teremyağlı Gülen Yüzler Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr teremyağ
  • 2 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Üzeri için;

  • Fiyonk kraker
  • Bonibon

Teremyağlı Gülen Yüzler Tarifi Yapılışı

  1. Bütün malzemeleri karıştıralım. Kulak memesi kıvamında hamur yoğuralım.
  2. Yarım saat buz dolabında bekletelim, daha sonra hamuru açıp bir bardak yardımıyla yuvarlak parçalar çıkartıp yağlı kağıt üzerine tepsiye dizelim.
  3. Kulak şekillerini vermek için fiyonk kraker, gözleri yapmak için bonibon, ağzını yapmak içinse fiyonk krakerleri kırıp ağız oluşturalım.
  4. 160 derece ısıtılmış fırında 20 dk beyaz kalacak şekilde pişirelim.

Teremyağlı Gülen Yüzler

Teremyağlı Gülen Yüzler

Teremyağlı Gülen Yüzler

Teremyağlı Gülen Yüzler

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *