Teremyağlı Haşhaşlı Browni Kurabiye

Teremyağlı Haşhaşlı Browni Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gr teremyağ (oda ısısında )
  • 1 büyük çay bardağı sıvı yağ
  • 1 büyük çay bardağı pudra şekeri
  • 1 büyük çay bardağı irmik
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4 su bardağı un (kontrollü olarak ekleyin )
  • Üzerini bulamak için haşhaş

Şerbet için;

  • 2 su bardağı şeker
  • 3 su bardağı su
  • 15 dakika kaynatın
  • Şerbet soğuk tatlı sıcak olacak.

Teremyağlı Haşhaşlı Browni Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle şerbeti hazırlayın ki soğusun sonra bütün malzemeleri karıştırın.
  2. Kulak memesi yumuşaklığında hamur yoğurun.
  3. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın yuvarlayın.
  4. Haşhaşa bulayın .
  5. Bütün hamura aynı işlemi yapın 200 derece de pişirin. Çok çabuk pişiyor dikkat edin.
  6. Fırından çıkan kurabiyeleri tek tek soğuk şerbete batırın hemen çıkarın.
    Afiyet olsun.

Teremyağlı Haşhaşlı Brovni Kurabiye

Teremyağlı Haşhaşlı Brovni Kurabiye

Teremyağlı Haşhaşlı Brovni Kurabiye

Teremyağlı Haşhaşlı Brovni Kurabiye

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir