«

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gram yumuşamış teremyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2-2, 5 su bardağı kavrulmuş un

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Garanti olması için 2, 5-3 su bardağı unu pembeleşene kadar sürekli karıştırarak kavurun ve soğumaya bırakın.
  2. Unun tamamen soğuması gerekiyor.
  3. Bir kapta yumurta ve yağı güzelce çırpın, üzerine pudra şekeri ve nişastayı ekleyip karıştırın.
  4. Ardından kontrollü bir şekilde soğumuş kavrulan unu, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip yumuşak bir hamur elde edene dek yoğurun.
  5. Şekillendirip yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın ve 200 derecelik fırında üzeri pembeleşip kızarana kadar pişirin.
  6. İçinde fıstık ezmesi varmış hissi veren bu lezzetli kurabiyeleri soğuduktan sonra ikram edebilirsiniz, afiyet olsun.

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Teremyağlı Kavrulmuş Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *