«

Teremyağlı Limonlu Bisküvi Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 50 gr teremyağ
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 limon rendesi
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3 su bardağı un
  • Damla çikolata

Teremyağlı Limonlu Bisküvi Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Unu, kabartma tozunu ve vanilyayı bir kaba koyup ortasını çukur şekilde açalım.
  2. Açtığımız çukura yumurtaları, şekeri, teremyağı ve limon rendesini ekleyerek yumuşak bir hamur elde edelim .
  3. Hamurumuzu merdane yardımıyla açıp istediğimiz kurabiye kalıbıyla şekiller çıkartalım.
  4. Üzerini damla çikolatayla süsleyelim .
  5. 170 derece fırında üstü pembeleşinceye kadar pişirelim.

Teremyağlı Limonlu Bisküvi Kurabiye

Teremyağlı Limonlu Bisküvi Kurabiye

Teremyağlı Limonlu Bisküvi Kurabiye

Teremyağlı Limonlu Bisküvi Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *