Kurabiye Tarifleri

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 2 çay bardağı nişasta
  • 150 gr teremyağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Aldığı kadar un
  • Hamuru açmak için; Nişasta
  • Orta kısmına; Çilek reçeli
  • Üzerine ;Pudra şekeri

Teremyağlı Linzer Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Teremyağ ve pudra şekeri yoğurulup yumurta koyulup karıştırın.
  2. Sonra tüm tüm malzemeler koyup yumuşak hamur elde edin.
  3. 30 dakika buzdolabında bekletin.
  4. Nişasta yardımıyla hamuru açıp kurabiye kalıplarıyla kesin üst hamur kısmını bir boy küçük kurabiye kalıbıyla kesin.
  5. 180 derece fırında pişirilir.
  6. Alt kısımdaki pişen hamura blenderdan çekilen çilek reçelini sürün küçük hamuru kapatın.
  7. Üzerine pudra şekeri serpin.

 

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı