Kurabiye Tarifleri
Teremyağlı Linzer Kurabiye

Teremyağlı Linzer Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 2 yumurta
- 2 çay bardağı nişasta
- 150 gr teremyağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Aldığı kadar un
- Hamuru açmak için; Nişasta
- Orta kısmına; Çilek reçeli
- Üzerine ;Pudra şekeri
Teremyağlı Linzer Kurabiye Tarifi Yapılışı
- Teremyağ ve pudra şekeri yoğurulup yumurta koyulup karıştırın.
- Sonra tüm tüm malzemeler koyup yumuşak hamur elde edin.
- 30 dakika buzdolabında bekletin.
- Nişasta yardımıyla hamuru açıp kurabiye kalıplarıyla kesin üst hamur kısmını bir boy küçük kurabiye kalıbıyla kesin.
- 180 derece fırında pişirilir.
- Alt kısımdaki pişen hamura blenderdan çekilen çilek reçelini sürün küçük hamuru kapatın.
- Üzerine pudra şekeri serpin.