«

Teremyağlı Perişan Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 100 gram teremyağı (Oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay kaşığı dolusu kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2, 5 -3 su bardağı un
  • 1 su bardağı çekilmiş ceviz
  • 1 su bardağı kuru üzüm

Teremyağlı Perişan Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Teremyağ, sıvı yağ, yoğurt ve şekeri mikserle çırpalım.
  2. Diğer malzemeleri ekleyip ele yapışmayan bir hamur yoğuralım.
  3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye hamurdan parçalar kopararak şekil vermeden dizelim.
  4. 160 derece fırında pişirelim.

Teremyağli Perişan Kurabiye

Teremyağli Perişan Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *