Kurabiye Tarifleri
Teremyağlı Tahinli Fındıklı Kurabiye

Teremyağlı Tahinli Fındıklı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 125 gram teremyağ
- 5 yemek kaşığı tahin
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı nişasta
- Yarım su bardağı dövülmüş fındık
- Yarım su bardağı damla çikolata (isteğe bağlı)
- Vanilya
- Un
Teremyağlı Tahinli Fındıklı Kurabiye Tarifi Yapılışı
- Teremyağ ,pudra şekeri ve tahini iyice çırpıyoruz.
- Sonra diğer malzemeleri ekleyip yoğuralım ,unu azar azar ilave edelim.
- Hamur taneli oluyor ama dağılmıyor .
- Pişerken 160-170 derece fırında kontrollü şekilde pişirelim.
- İlk fırından çıktığında yumuşak gibi gelebilir ama soğuyunca nefis bir kıtırlıkta oluyor😋😇 Şimdiden afiyet şifa olsun 🤗