Kurabiye Tarifleri
Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 1/2 (yarım) paket teremyağ
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket vaniya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tarçın
- Yaklaşık 4 su bardağı un
Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye Tarifi Yapılışı
- Oda ısısında yumuşan teremyağımızla pudra şekerimizi iyice karıştıralım.
- Sonra sıvı yağı, yumurtayı, vanilya, kabartma tozu, tarçın ve unu karıştırıp ele yapışmayan kurabiye hamurunu hazırlayalım.
- Kalp şeklindeki kurabiye kalıplarımızla kestiğimiz kurabiyelerimizi yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizelim.
- Önceden ısıtılmış 175 derece fırınımızda üzerleri hafif pembeleşinceye kadar pişirelim. Afiyet olsun.