Kurabiye Tarifleri

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) paket teremyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vaniya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Yaklaşık 4 su bardağı un

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Oda ısısında yumuşan teremyağımızla pudra şekerimizi iyice karıştıralım.
  2. Sonra sıvı yağı, yumurtayı, vanilya, kabartma tozu, tarçın ve unu karıştırıp ele yapışmayan kurabiye hamurunu hazırlayalım.
  3. Kalp şeklindeki kurabiye kalıplarımızla kestiğimiz kurabiyelerimizi yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizelim.
  4. Önceden ısıtılmış 175 derece fırınımızda üzerleri hafif pembeleşinceye kadar pişirelim. Afiyet olsun.

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye

Teremyağlı Tarçınlı Kalpli Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı