«

Teremyağlı Tarçınlı Lokmalık Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr oda sıcaklığında teremyağı
  • 5 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Kurabiyeleri bulamak için;

  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı tarçın

Teremyağlı Tarçınlı Lokmalık Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Teremyağ, pudra şekeri, nişasta ve vanilyayı karıştırma kabına alıp karıştırın .
  2. Unu yavaş yavaş ilave ederek ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun.
  3. İstediğiniz büyüklükte parçalar koparıp yuvarlayın önceden ısıtılmış 170 derece fırında altları hafif renk alana kadar 15 dakika civarı pişirin.
  4. Tarçın ve pudra şekerini bir buzdolabı poşetinde karıştırın ılıyan kurabiyeleri poşete atıp heryerini şekere bulayıp servis edin.

Teremyağlı Tarçınlı Lokmalık Kurabiye

Teremyağlı Tarçınlı Lokmalık Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *