Kurabiye Tarifleri

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket oda ısısında yumuşamış teremyağ
  • 1 adet oda ısısında yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 3, 5 su bardağı un yaklaşık

Üzeri için;

  • Sürülebilir kakaolu fındık kreması
  • Pasta süsü

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri karıştırıp güzelce yoğuralım ve kurabiyelerimizi hazırlayalım.
  2. Hamurumuzu dinlenmesi için yarım saat kadar buzdolabında bekletelim.
  3. Dinlenen hamurumuzu merdaneyle açalım ve yıldız kalıplarla keselim.
  4. Yağlı kağıt serili tepsimize dizelim ve önceden ısıtılan fırında 175 derece üzerleri hafif pembeleşinceye kadar pişirelim.
  5. Soğuyan kurabiyelerimizin üzerine kakaolu fındık kremasını sürüp üzerine pasta süsünü serpelim.

Tadı da görüntüsü gibi nefis olan kurabiyelerimiz deneyeceklere afiyet olsun.

Ağızda dağılan, kapalı cam kavonazda saklandığında ilk günkü tazeliğini uzun süre koruyan koruyan kurabiye tarifimi denemenizi tavsiye ederim.

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Teremyağlı Üzeri Çikolatalı Süslü Kurabiye

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı