Kurabiye Tarifleri

Teremyağlı Yılbaşı Kurabiyem

Teremyağlı Yılbaşı Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı un
  • Yarım çay bardağı nişasta
  • 1 su bardağı pudra şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 paket Teremyağ
  • Süsleme için; şeker hamuru

Teremyağlı Yılbaşı Kurabiyem Tarifi Yapılışı

  1. Teremyağ oda sıcaklığında yumuşak kıvamı alınca bütün malzemeleri koyup iyice yoğuruyoruz.
  2. Ele yapışmayan ve dağılmayan bir hamur olması gerekiyor.
  3. Hamurumuza istediğimiz şekli verip 180 derecede 15 dk pişiriyoruz.
  4. Kurabiyemiz soğuduktan sonra su yada bal yardımıyla şeker hamurunu yapıştırıyoruz.

Teremyağlı Yılbaşı Kurabiyem

Teremyağlı Yılbaşı Kurabiyem

Teremyağlı Yılbaşı Kurabiyem

Teremyağlı Yılbaşı Kurabiyem

Etiketler
Daha Fazla Göster

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı