«

Tereyağlı Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr teremyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 vanilya
  • 3 su bardağı un siz yinede kontrolü ekleyin

Üzerine;

  • Pudra şekeri

Tereyağlı Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle bütün malzemeleri karıştırın kulak memesi yumuşaklığında hamur elde edin.
  2. Tezgahta 4 e bölün uzunlamasına yuvarlayın.
  3. Çok büyük olmayacak şekilde dilimleyin.
  4. Bütün hamura aynı işlemi yapın tepsiye dizin .
  5. 175 derecede pişirin ilk sıcağı çıkınca üzerine pudra şekeri eleyin.

Tereyağlı Hindistan Cevizli Kurabiye

Tereyağlı Hindistan Cevizli Kurabiye

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *