«

Torpil Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy
  • Metal koniler( yoksa dondurma küllahı da olur)

Kreması için;

  • Yarım litre süt
  • 4 kaşık şeker
  • 2 kaşık nişasta
  • 1 kaşık un
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 paket beyaz çikolata

Torpil Tarifi Yapılışı

  1. İlk olarak kreması için bir tencereye süt, şeker, nişasta ve unu alıp ocakta koyulaşana kadar kaynatalım.
  2. Durmadan karıştırmaya özen gösterelim ,pişince içine vanilya, margarin ve beyaz çikolatamızı ekleyelim( çikolata isteğinize göre katmıyabilirsiniz onun yerine şeker miktarını artırabilirsiniz) ve kremamızı iyice karıştırıp soğumaya bırakalım.
  3. Bu sırada milföylerimizi uzun şeritler halinde ince uzun kesiyoruz ve metal konilerimizi yağlıyıp sarıyoruz( metal koni yoksa dondurma küllahlarıda aynı işi görüyor).
  4. 200°fırında 15 dk kızarana kadar pişiriyoruz piştikten sonra milföylerimizinde soğumasını bekliyoruz.
  5. Daha sonra milföylerin içine sıkma torbasıyla kremamızdan doldurum ister hindistan cevizine isterseniz dilediğiniz bir şeye batırıp servis ediyoruz.
    ŞİMDİDEN HERKEZİN ELLERİNE SAĞLIK AFİYET OLSUN🤗🤗🤗

Torpil

Torpil

Torpil

Torpil

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *