Turtalet Tarifi'nin Malzemeleri

  • 150 gram margarin / tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 3 kaşık pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı ucuyla kabartma tozu
  • Un

Üzerindeki harç için;

  • Fındık
  • Ceviz
  • Badem
  • Krokan
  • 4-5 yemek kaşığı bal / reçel

Turtalet Tarifi'nin Yapılışı

Malzemelerin hepsini yoğurma kabına aliniz. Kulak memesi kıvamında yoğurup küçük turtalet kalıbına koyunuz. 180℃ ısıtılmış fırında pişiriniz. Soğuduktan sonra hazırlamış olduğunuz iç harcı içlerine doldurunuz.
Afiyet olsun.

, Turtalet www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir