Tuzlu Bisküvi Tarifi'nin Malzemeleri

  • 2 adet yumurta (1 adet sarı üstüne)
  • 1 paket margarin
  • 2 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 2 tatlı kaşığı pudra şekeri
  • 3 çay kaşığı tuz
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Üzeri için;

  • Susam
  • Çörek otu

Tuzlu Bisküvi Tarifi'nin Yapılışı

Oda sıcaklığında ki margarini yumurta, yoğurt, sıvı yağ ile karıştırıp diğer malzemeleri de ekleyip çok sert bir hamur olmadan hamuru hazırlıyoruz.
Merdane yardımıyla açıp kurabiye kalıplarıyla şekillendirip üzerine yumurta ve çörek otu ,susam serpeleyip önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişiriyoruz .Kıtır kıtır ağızda dağılan bir kurabiye mutlaka deneyin .Afiyet olsun 🙂

, Tuzlu Bisküvi Tarifi www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Tarifi Puanlandır:
12345

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir