Üzümlü Kuki

Anasayfa » Kurabiye Tarifleri » Üzümlü Kuki
Üzümlü Kuki

Oylama

12345

Eklenme Tarihi : 22.04.2015  |   Okunma : 125  |   Yorum : 0

1 su bardağı dövülmüş fındık, 1 su bardağı kuru üzüm, yarım su bardağı toz şeker ve 2 adet yumurta akını karıştırın.

Fırın tepsisine alüminyum kağıt serip yağlayın. Karıştırdığınız malzemeden 1 tatlı kaşığı alıp kağıdın üzerine aralıklarla dökün. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dk pişirin.

NOT: Kurabiye görünümündeki kukinin en önemli özelliği, un konulmadan yapılmasıdır.

BENZER İÇERİKLER

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

FACEBOOK YORUMLAR

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

DİĞER YORUMLAR

Yorumlarınızı Paylaşabilirsiniz

İsminiz

E-Posta Adresiniz

Cevabınız

TARİF KATEGORİLERİ

Tarif Kategorilerimiz

Günün Tarifi

Günün Tarifi
Kurabiye Kek

Kurabiye Kek Ekleyen : admin