Kurabiye Tarifleri
Vişne Reçelli Muzlu Pudingli Kurabiye

Vişne Reçelli Muzlu Pudingli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 150 gr oda sıcaklığında yumuşamış margarin
- 1 paket muzlu toz puding
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 buçuk çay bardağı nişasta
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 3 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- Vişne reçeli
Vişne Reçelli Muzlu Pudingli Kurabiye Tarifi Yapılışı
- Toz şeker vişne reçeli hariç tüm malzemeyi bir kapta karıştırıp yoğuruyoruz yuvarlak şekil verip yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz.
- Ortalarını ben havanın döveceğiyle açtım siz isterseniz parmağınızla da açabilirsiniz.
- Açtığımız ortasına vişne reçeli koyup üzerine toz şeker seriyoruz.
- 200 derece ısıtılmış fırında hafif pembeleşecek kadar pişiriyoruz.
- 15 dakika kadar çıkartıp soğutuyoruz.
- Pişince vişne reçellerini çekiyor kurabiyemiz servis öncesi tekrar reçel koyup servis yapıyoruz.
Afiyet şifa olsun 🤗