«

Yağsız Perişan Kurabiyem Tarifi'nin Malzemeleri

  • 2 yumurta
  • 2,5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2 çay kaşığı vanilya
  • 1. 5 su bardağı toz şeker (pudra şekeri de olur)
  • 1. 5 su bardağı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1. 5 su bardağı damla çikolata
  • Tercihen fındık veya ceviz

Yağsız Perişan Kurabiyem Tarifi'nin Yapılışı

Un, kabartma tozu, vanilya ve tuzu bir kapta karıştırıyoruz. Ayrı bir kapta önce şekerle yumurtayı çırpıyoruz sonradan karışıma yoğurdu ekliyoruz ve unlu karışıma ekliyoruz fakat elimizle yoğurmuyprız çünkü yapışıyor yağlı kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine çatal ve kaşık yardımıyla koparıp diziyoruz önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-11 dk pişiriyoruz ilk fırından çıktıktan sonra yumuşak oluyor ama 15 dk sonra sertleşiyor. Afiyet olsun , Yağsız Perişan Kurabiyem www.kurabiyetarifleri.com.tr farkıyla sizlerle.

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *