«

Yarım Ölçü (Mantar Kurabiye) Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 Gr margarin veya tereyağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı pudra şekeri (125 ml)
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 2, 5 -3 çay bardağı un ( Kontrollü ekleyin )

Üzeri için;

  • Kakao

Yarım Ölçü (Mantar Kurabiye) Tarifi Yapılışı

🍄🍄Merhaba arkadaşlar yapması çok eğlenceli klasik mantar 🍄kurabiye.

  1. İlk olarak margarin veya tereyağını yoğurma kabına alalım yumurta ve pudra şekeri ilave edelim karıştıralım diğer malzemeleri de ilave edelim.
  2. Orta yumuşaklıkta bir hamur yoğuralım.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
  4. Daha sonra soda şişesi yada başka bir aparatı kakaoya batırıp hamurun tam ortasına batırıp sağ sol çevirerek çıkaralım.
  5. Önceden ısıtılmış fırında 170-180 derecede 15- 20 dakika beyaz kalacak şekilde pişirelim
  6. Soğuduktan sonra cam Bir kavanozda muhafaza edebilirsiniz bu şekilde tazeliğini koruyacaktır şimdiden deneyeceklere kolay gelsin afiyet olsun 🍄🍄🍄🍄🍄🍄

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Yarım ölçü ( Mantar Kurabiye )

Bir Cevap Yaz

Kurabiye Tarifleri Hakkında

avatar

Kurabiye Tarifleri

En nefis kurabiye tariflerini kullanıcılarına sunar. Sadece gerekli bilgileri vererek ziyaretçilerini en leziz tatları sunmayı amaç edinir.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *