Malzemeler:
•2 küçük paket pötibör bisküvi
•1 yemek kaşığı hindistan cevizi
•1 dolu yemek kaşığı pudra şekeri
•1 paket sıvı krema (200 ml)
Arası İçin:
•Ahududu püresi (donmuş ya da taze olarak çatalla ezin)
Üzeri İçin:
•Ruby çikolata (sütlü ya da bitter de olur)
•Fındık parçaları
Yapılışı:
Pötibör bisküvileri blenderda çekip iyice ufalayın. Üzerine pudra şekeri, hindistan cevizi ve kremayı döküp elinizle iyice yoğurun.
*Yapışkan olmayan, yuvarlanabilen bir kıvamı olmalı. Gerekirse biraz süt eklemesi yapabilirsiniz.
Cevizden biraz büyük yuvarlayıp ortasını parmağınızla oyun, içine çatalla ezmiş olduğunuz ahududu püresinden 1 kaşık koyup yuvarlayın. Buzdolabında biraz dinlendirin.
Çikolatayı benmari usulü eritip içine fındık parçalarını ekleyin, topları tek tek batırıp tekrar buzdolabında en az 1 saat dinlendirin.
Kahve yanına enfes toplarımız hazıır
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🌸💕